Шановний(-а), посетитель сайта,
Ваш запит успішно надіслано.
Наш консультант зателефонує Вам у найближчий час.
Кошик порожній

Представляємо зручні фітнес-трекери Garmin vivosmart 5 для легкого спостереження за здоров'ям, самопочуттям та активністю

Коли ви рухаєтесь, vivosmart 5 традиційно надає базові дані: кроки, спалені калорії та хвилини інтенсивності. Гаджет має вбудовані спортивні додатки для занять ходьбою, плавання у басейні, їзди на велосипеді, йоги, аеробних тренувань та інших спортивних занять. Розумні повідомлення, нагадування з календаря та функції безпеки, що активуються одним натисканням кнопки, дозволять відчути зручність розумного гаджета. Слідкувати за здоров'ям та спортивною формою допомагатиме швидка статистика пульсоксиметрії з одного погляду на екран (не є медичним пристроєм і не може використовуватись для діагностики або моніторингу будь-якого медичного стану), цілодобовий моніторинг серцевого ритму, показник енергії Body Battery™, відстеження стресу протягом дня та інші інструменти.

Ремінець нового фітнес-трекера має спеціальну заокруглену форму, що обгортає вигини вашого зап’ястя та забезпечує максимальний комфорт, що особливо важливо для відстеження сну. Порівняно з попередником, vívosmart 5 має яскравий, збільшений на 66% дисплей з більшим шрифтом для перегляду інформації, простий у використанні сенсорний екран та інтерфейс кнопок. Ремінець нового vivosmart 5 можна легко замінити на новий, обравши колір, який до вподоби найбільше. Цей смартгаджет створений для цілодобового носіння, тому ви можете брати його з собою в душ або у басейн. Відмінна автономність до 7 днів дозволить вам не згадувати про зарядку протягом тривалого часу.

Стежте за станом свого організму за допомогою функцій для контролю здоров'я. Вдосконалений цілодобовий моніторинг серцевого ритму Elevate™ від Garmin випереджає конкурентів, зчитуючи дані частоти серцевих скорочень декілька разів на секунду 24 години на добу. Ба більше, vivosmart 5 повідомить вас про занадто високу або занизьку частоту пульсу відносно налаштованих значень.

Розширений моніторинг сну разом з балами сну дозволить проаналізувати, чи достатньо ви спите та, чи зміг ваш організм відновитись уві сні. Фітнес-трекер проаналізує, скільки часу ви провели у стадії легкого, глибокого та швидкого сну, ваші рухи уві сні, рівень стресу та інші показники. Також пристрій відстежує сатурацію* (вночі, протягом дня або на вимогу), дихання, рівень енергії у тілі, стрес протягом дня, водний баланс та жіноче здоров'я.

Перевірка статистики інтуїтивно-зрозуміла для кожного користувача і здійснюється шляхом гортання полів з даними, які можна налаштувати для легкого доступу до своїх улюблених функцій.

Коли ви займаєтесь фітнесом, гуляєте, робите запливи у басейні, тренуєтесь на велотренажері чи піднімаєте ваги в тренажерному залі, робіть це ефективніше з різноманітними спортивними додатками, доступними прямо на зап'ясті. Підключіть vivosmart 5 до GPS сумісного смартфона, щоб точно відстежити відстань, темп і швидкість під час занять на свіжому повітрі, пробіжок та поїздок на велосипеді. Функція Fitness Age спонукатиме вас досягти значення, нижчого за ваш фактичний вік, шляхом збільшення активності, зменшення жиру в організмі та зниження частоти серцевих скорочень у стані спокою.

Функції безпеки та стеження забезпечать більше спокою для вас та ваших близьких. У разі екстреної ситуації просто натисніть та утримуйте кнопку протягом кількох секунд, щоб викликати функцію допомоги, яка надішле текстове повідомлення з вашими координатами заданим контактам.

У поєднанні з сумісним смартфоном (vivosmart 5 відмінно працює з Apple та Android™) користувачі можуть переглядати текстові повідомлення на зап'ясті, оповіщення з календаря, соціальних мереж, новини та іншу інформацію. Персоналізований ранковий звіт — це ідеальний спосіб розпочати день з інформативними відомостями про сон, цілі по кроках, заплановані зустрічі, погоду і навіть з особливим повідомленням на ваш день народження.

Коментарі

Поки нема коментарів

Залишити коментар



Співробітництво
Графік роботи:
Пн-Пт: 900 - 1800
Сб-Нд: вихідні